E3 heeft de 1e wedstrijd na de winterstop verloren

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

De eerste wedstrijd na de winterstop, die doorgaat! We kunnen helaas niet met ons vaste team spelen, omdat Florian langdurig geblesseerd is, Kian ziek en Emirhan ook niet aanwezig kan zijn. Stan is er gelukkig wel, die zat woensdag nog in het ziekenhuis met een gekneusde knie, maar kan toch mee spelen, chapeau! Gelukkig zijn er 3 spelers  van andere teams die met ons mee willen doen; Daan, Sjoerd, Keano, super bedankt! En dat nog wel op de vroege ochtend; we moeten al om 8.30 uur spelen in Zutphen. Om 7 uur bel ik nog met de club of de wedstrijd wel door kan gaan, omdat het vriest, maar gelukkig krijgen we te horen dat we kunnen spelen.

Nog een beetje slaperig vertrekken we dus richting Zutphen. We spelen onze eerste wedstrijd in de 4e klasse, toch wel even spannend. We komen goed uit de startblokken; we zetten meteen veel druk en spelen goed over. Keano scoort dan ook verdiend de 0-1, na een prachtige pass van Stan. Helaas wordt vrij snel daarna de 1-1 gescoord door Zutphen. Dat is ook de ruststand. Na een peptalk van coach Pascal gaan we er in de tweede helft weer flink tegenaan. Het blijft lang 1-1, maar niet lang voor tijd scoort Stan de 1-2; de bal rolt prachtig in de hoek. Helaas scoort Zutphen in de laatste minuten nog 2 keer en wordt er direct na de 3-2 afgefloten door de scheids, dus gaan met 0 punten terug naar Dieren. Jammer; maar er komen nog genoeg wedstrijden om 3 punten mee naar huis te nemen.

Na het douchen krijgen de jongens nog een zakje chips van Stan, die is jarig geweest en 10 jaar geworden. Hiep hiep hoera!