E3 speelt spannende wedstrijd

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

We mogen weer! Het heeft wel gevroren, maar het veld is goed bespeelbaar en de zon schijnt! Onze tegenstander van vandaag is Oeken E2. We zijn bijna compleet, op Florian na, die helaas nog steeds geblesseerd is. Gelukkig komt hij ons wel aanmoedigen vanaf de kant! Keano komt ons weer ondersteunen, zodat we in ieder geval kunnen wisselen. Pascal is vandaag afwezig, maar gelukkig heeft Lex tijd om te coachen.

We spelen een spannende wedstrijd. De jongens zijn goed wakker en zetten zich prima in; complimenten! Er wordt goed over gespeeld en echt gevochten voor de bal. Tijdens de wedstrijd zijn er wel een aantal kleine blessures bij Mats, Keano en Stan, maar gelukkig kunnen ze uiteindelijk allemaal verder spelen. Emirhan loopt zoveel, dat hij op een moment even om een wissel vraagt, omdat hij zo moe is. Na een paar minuutjes rust langs de kant en wat water drinken kan hij er weer vol tegenaan.

De ruststand is een verdiende 3-1 voor de boys. In de kleedkamer doen de jongens alsof de buit al binnen is, maar in de tweede helft blijkt dat ze er toch echt nog keihard voor moeten vechten en dat Oeken nog erg gevaarlijk is. Mede door supergoed keeperswerk van Tim en een prachtig hakje van Keano die in de goal belandt, weten we uiteindelijk de 3 punten in Dieren te houden; de eindstand is 4-3, maar we zijn allemaal blij als de scheidsrechter affluit!