Thuiswedstrijd E3

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Vandaag speelde de E3 een thuiswedstrijd om 9 uur. Een prima dag om te voetballen. Lekker weer en veel supporters langs de kant.
Florian is nog steeds geblesseerd, maar kan al wel weer voorzichtig mee trainen en kwam ons weer aanmoedigen!
Emirhan was vandaag helaas afwezig, maar gelukkig kon Keano bij ons mee spelen, dus hadden we toch 1 wissel.
Dat bleek hard nodig, want we speelden vandaag tegen de koploper; Viod E8 uit Doetinchem. We moesten dus echt aan de bak.
Er werd snel gespeeld en er moest veel gerend worden. De jongens waren al snel moe en vroegen om wissels. Coaches Pascal en Lex wisselden dus snel door, zodat de jongens 1 voor 1 weer een beetje op adem konden komen.
Als keeper stond voor ons vandaag Sylvain in de goal, fijn dat hij onze goal wilde verdedigen. Hij deed het prima! Helaas konden we niet winnen van de koploper, maar Sylvain had een paar goede reddingen en kreeg complimenten van de aanwezige supporters.
In het begin hebben we nog wel voor gestaan; super knap van de boys. Nadat Viod al vroeg in de wedstrijd scoorde, maakte Keano vrijwel direct de tegengoal en was het 1-1.
Daarna scoorde Tim en stonden we zelfs even voor. Helaas werd het door een eigen goal al snel 2-2 en daarna konden we het tempo en niveau van Viod niet meer bijhouden. De jongens hebben geluk dat de scheidsrechter al na 20 minuten affluit, even bijkomen…
De ruststand is 2-4.
De mannen spelen zeker niet slecht, maar Viod is een maatje te groot. Er komen wat kleine blessures en de jongens worden echt moe.
De eindstand is 2-7.
Na een aantal mooie penalties mogen de meeste jongens gaan douchen, maar Tim, Keano, Romano en Kian moeten nog een wedstrijd spelen..
Volgende week weer een nieuwe kans!