•  

  Beste leden, 

  Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de  verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook  het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport)evenement nog publiek  aanwezig zijn en zijn de kantines dicht. 

  Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, voor de sport, voor de clubs en voor de  spelers. Het is namelijk veilig en verantwoord om te voetballen. Dat vindt niet alleen de KNVB, dat  vinden NOC*NSF en alle sportbonden in Nederland. Bewegen is gezond en belangrijk in deze tijd.  Alle competities, veld- en zaalvoetbal, blijven dan ook de komende drie weken doorgaan volgens het  huidige speelschema. 

  Wij hebben ons Coronaprotocol aangepast aan de nieuwe regels, welke in ieder geval gelden tot 20  oktober 2020. De regels kunnen nog veranderen. Het van toepassing zijnde procotocol staat op de  website van de Dierensche Boys. Het protocol is verspreid via de leiders en trainers. 

  Het is belangrijk om bij uitwedstrijden het protocol van de betreffende vereniging te raadplegen en  deze zorgvuldig in acht te nemen. 

  Vanwege de aanscherping van de Coronaregels is besloten de Algemene Ledenvergadering op te  schorten tot nader bericht.  

  Wij hopen op uw begrip voor en medewerking aan bovenstaande maatregelen. Met vriendelijke groet, 

  Het bestuur v.v. Dierensche Boys

   

  protocol.pdf