Abdel Haouli trainer-coach tweede selectieteam

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur, Voetbal

Abdel Haouliv.v. Dierensche Boys is zeer verheugd met Abdel Haouli als trainer-coach voor het tweede selectieteam voor het seizoen 2016-2017. Abdel heeft gespeeld bij o.a. De Graafschap, Vitesse, Babberich, FC Lienden en De Bataven. De afgelopen jaren was Abdel techniektrainer bij de Boys.
Abdel is ook nog actief als speler, nu bij de recreanten van de Boys.

In het nieuwe seizoen heeft de Boys dus een eerste én tweede selectieteam. Beide selectieteams zullen zoveel mogelijk samen trainen, zowel in de voorbereiding als ook in de competitie.
Met Giovanni Zweers (nieuwe hoofdtrainer) en Abdel heeft de Boys in het nieuwe seizoen 2 trainers die zowel ervaring hebben opgedaan in het betaalde voetbal als in de hoogste amateurklasses. Samen kunnen zij het niveau van onze jeugdige selectie-spelers naar een hoger plan brengen. Het uiteindelijke doel is om de komende seizoenen zoveel mogelijk Boys-talenten in te passen in het eerste elftal. Naar verwachting zullen met Abdel en Giovanni als trainers, ook jeugdige spelers van buitenaf naar de Boys komen die bij hun huidige clubs “buiten de boot” dreigen te vallen.