Alle drie F-teams KAMPIOEN!

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Kampioenschap F1, F2 en F3 najaar 2013Zaterdag 14 december 2013 is een bijzondere dag geworden voor v.v. Dierensche Boys. De F1 en F2 moesten hun laatste wedstrijd spelen van de najaarscompetitie, en als ze zouden winnen dan waren ze kampioen. De F2 moest uit spelen tegen directe concurrent FC Zutphen F5 en na een spannende wedstrijd werd er met 2-3 gewonnen! De F1 moest ook uit spelen en wel tegen Vorden F2 en hier was de uitslag een 1-4 winst voor de Boys. De F3 hoefde zelf niet te spelen, maar door de overige uitslagen kon ook hier de kampioensvlag gehesen worden!
Dat dus op dezelfde dag alle drie de F-teams kampioen zijn geworden, mag iets bijzonders heten! Na terugkomst in Dieren werden de kampioen onthaald in het clubgebouw. Het was super gezellig door de aanwezigheid van vele (groot)ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. De spelers kregen een frietje en wat te drinken en vervolgens een prachtige medaille. Voor de begeleiders waren er natuurlijk mooie bossen bloemen. Hierna gingen de spelers en begeleiders op “de platte kar” en werd er een rondrit door Dieren gemaakt.
Het succes van de F-teams is mede het resultaat van het goede werk van de trainers en leiders. Maar ook de ingevoerde extra trainingsmodules werpen hun vruchten af. De gegeven techniek- en circuittrainingen, onder leiding van Technisch Jeugd Coördinator Charles Reichert, zijn goed opgepakt door de spelers en het kader. En dat vooral met veel plezier!