Bedankje Jeugdkamp

Geplaatst op Geplaatst in Algemeen

Twee uur, zondagmiddag 6 juli 2014…nadat alles is gecheckt wordt de deur die toegang geeft aan het “het Woelige Nest” te Hulshorst gesloten. De plek waar onze kids een heel weekend lang genoten hebben van weer een topeditie van het Dierensche Boys Jeugdkamp. Een editie die de boeken in zal gaan als “één van de beste”!
Vijf en veertig kids hebben maximaal genoten van sport, spel en alle andere ingrediënten die nodig waren om op alle gezichten een big smile te toveren, die er overigens bij die van ons, en ze slapen al lang, nog steeds niet af is.

Als club kun je alleen maar trots en tevreden zijn op het team van mensen zoals de leiders Bianca van Zon, Esther Gunsing, Jan Gerritsen, Lex Peters, Niels Corbijn, Jeroen van der Linden, Jan Smeitink, Dave van Braam, Davy van Zon, Davey van Limbeek en alle andere leiders die op geheel vrijwillige basis weer een heel weekend lang klaar stonden om de jeugd van onze club een super weekend te bezorgen.

Hierbij willen wij natuurlijk al die mensen een dikke dankjewel geven voor een fantastisch weekend voor alle kids. DANKJEWEL