Belactie Vriendenloterij

Geplaatst op Geplaatst in Sponsoring

VriendenloterijBeste Leden en Vrienden van de Boys:

Op de avond van dinsdag 16 december is de kans groot dat u door een speler van het eerste elftal zal worden opgebeld! Deze bel-actie organiseren wij samen met de Vriendenloterij.
De actie is er op gericht om zo veel mogelijk loten te verkopen. Ieder lot brengt namelijk geld op voor de vereniging! Iedere keer dat u meespeelt, draagt u extra bij t.b.v. de Jeugd van Dierensche Boys.
Graag willen wij extra’s blijven organiseren om de jeugd het naar de zin te maken. Denk hierbij aan Voetbalkampen, extraatjes rondom het seizoen, uitnodigen van Sinterklaas etc. etc.

50% van de opbrengst van de loten gaat rechtstreeks naar de Jeugd van v.v. Dierensche Boys!!

Tevens kunt u natuurlijk (per lot) Grote prijzen winnen… denk aan elke maand kans op 100.000 Euro! of een auto.
Een lot kost € 12,50 per trekking! € 6,25 gaat rechtstreeks naar de Jeugd! Er zijn 14 trekkingen per jaar, meespelen is eenvoudig en uw mobiele nummer is uw lotnummer.

Doet u nu al mee aan de Vriendenloterij en wilt u onze vereniging ondersteunen. Ga dan naar de website van de Vriendenloterij (www.vriendenloterij.nl), en geef daar aan dat u uw lot aan onze vereniging wilt koppelen.

Hopelijk geeft u massaal uw loten van de Staatsloterij en Postcodeloterij op en steunt u de goede doelen van de Vriendenloterij, en daardoor dus ook de Jeugd van v.v. Dierensche Boys!!

Wellicht tot horens op de 16e!!