Boys-talenten ontdekt!

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal

Naast Robin v.d. Spreng (DB1/DB2), die deze maand 2 stage-trainingen mag doen bij de voetbalacademie NEC/FC Oss Jo19, zijn Demy Brüger (DB Jo9-3) en Ernst Reichert (DB Jo11-1) door De Graafschap gescout en uitgenodigd om een aantal trainingen bij deze BVO te mogen doen. Demy heeft al 2 trainingen gedaan, Ernst heeft al 5 trainingen afgewerkt van De Graafschap.
Maandag 10 april hebben Demy en Ernst zelfs een centrale training (in toernooi-vorm) gedaan in Doetinchem met 33 andere geselecteerde spelers. Ernst is daar zelfs op de tweede plaats geëindigd met slechts 1 punt verschil achter de eerste plaats.
In november en december 2016 heeft Ernst ook zes trainingen gevolgd bij Vitesse en hij heeft het super goed gedaan op Papendal. Ernst mocht in december 2016 ook een test-training doen bij NEC.

V.v. Dierensche Boys is natuurlijk super trots op Demy en Ernst! En wij wensen hen veel plezier toe bij de trainingen van De Graafschap.
Met de uitverkiezingen van Demy, Robin en Ernst weet de Boys dat het niveau van de jeugdopleiding op de juiste weg is en je niet een grote vereniging hoeft te zijn om kwaliteit te kunnen leveren.