• Het bestuur wil opnieuw de geldende algemene hoofdregels onder de aandacht brengen.

  Naar aanleiding van de nationale persconferentie van de Rijksoverheid d.d. 14 september 2021 zijn de volgende regels van kracht met ingang van zaterdag 25 september.

  Algemeen:

  - Als je gezondheidsklachten hebt, blijf je thuis. Krijg je klachten, dan ga je direct naar huis.

  - Was regelmatig je handen met water én zeep en gebruik evt. desinfectie-gel.

  - Zorg voor voldoende frisse lucht. Ga naar buiten en ventileer regelmatig de binnenruimtes.

  De aanbeveling is om 1,5 meter afstand tot anderen te houden. Het verzoek is om dit te allen tijde te respecteren.

  Volledige vaccinatie is géén 100% bescherming tegen COVID-19 én voorkomt ook niet de verspreiding van dit virus. Ook ná volledige vaccinatie kunnen mensen ziek worden en elkaar ook nog steeds besmetten.

  Voor spelers, trainers en andere teambegeleiders:

  - Amateurwedstrijden en trainingen zijn toegestaan. Iedereen mag wedstrijden spelen tegen teams van andere clubs en onderlinge      wedstrijden spelen.

  - Tijdens het sporten hoeven spelers onderling géén 1,5 meter afstand te houden.

  - Voor en na het sporten kan er gewoon weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Hygiëne na het sporten is        een onderdeel van de Gedragscode van v.v. Dierensche Boys.

  Tijdens het vervoer bij uitwedstrijden is de aanbeveling om mondkapjes te dragen in geval meerdere personen in dezelfde auto zitten uit verschillende huishoudens.

   

  Voor toeschouwers / bezoekers:

  - Bij amateurwedstrijden en trainingen is publiek toegestaan met de aanbeveling van de onderlinge 1,5 meter afstand tot anderen.

  - Toegang tot het clubgebouw is toegestaan met de aanbeveling van de onderlinge 1,5 meter afstand tot anderen en het verzoek om    een vaste zitplaats in te nemen indien mogelijk.

   

  [bronnen: nationale persconferentie Rijksoverheid d.d. 14-09-2021, beschikbare informatie op websites Rijksoverheid en KNVB/NOC NSF d.d. 15-09-2021.]

  #100jaarvvdierenscheboys #wewinnenveelmetsport