Cursussen jeugdtrainer bij Dierensche Boys

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal
Cursisten pupillentrainer najaar 2015
Cursisten pupillentrainer najaar 2015

Op maandag 26 oktober ’15 is de aftrap geweest voor de KNVB cursus pupillentrainer bij Dierensche Boys. Van de negentien (19) geregistreerde cursisten uit de regio Arnhem-Apeldoorn-Zutphen is Dierensche Boys sterk vertegenwoordigd met een aantal van negen (9) enthousiaste deelnemers!

De jeugdtrainers van Dierensche Boys volgen de KNVB cursus op basis van ons voetbaltechnisch jeugdbeleidsplan. Het verder ontwikkelen van jeugdtrainers in het trainersvak en daarnaast het verder ontwikkelen van het voetballeerproces voor onze jeugdspelers volgens Zeister-visie. Naast een gedeelte theorie worden er uiteraard ook praktijktrainingen gegeven aan onze jeugdteams.
De KNVB cursus duurt 10-12 weken.

Op donderdag 5 november a.s. wordt de aftrap gegeven voor de KNVB cursus juniorentrainer. Ook hier zijn de jeugdtrainers van Dierensche Boys sterk vertegenwoordigd! Van de tweeëntwintig (22) deelnemers zijn er zes (6) jeugdtrainers present! De KNVB cursus juniorentrainer duurt ook 10-12 weken.
De eerste complimenten hebben wij van de KNVB als voetbalvereniging Dierensche Boys mogen ontvangen, de goede beschikbaarheid van onze accommodatie en daarnaast de inzet en vooral flexibele vrijwilligers!

De beiden KNVB cursussen worden onder bezielende leiding gegeven door Bert Spekking (KNVB Docent), en Charles Reichert functioneert als zijn assistent op deze avond.

Namens de Technisch Jeugd Commissie,
Charles Reichert