Danilo Villatoro Riverra

De pupil van de week (1 oktober 2017) is deze keer Danilo Villatoro Riverra (deze mooie naam komt uit Honduras).
 
In welk team speel jij?
JO9-1
 
Wie zijn jouw trainers?
William en Hanif (mijn vader!) en Dion is de leider.
 
Wat vind jij het leukste aan de Boys?
Ik vind de trainingen het leukste. We moeten soms hooghouden (dat lukt me al 6 keer), soms spelen we tikkertje en soms doen we estafette.
 
Wie is je favoriete profspeler en/of wat is je favoriete profclub?
Ik vond Ronaldinho heel erg goed bij Barcelona en Brasil. Mijn favoriete club is Ajax!
 
Wat vond jij goed gaan in jouw laatste wedstrijd?
Ik heb gisteren tegen SML gespeeld. We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en met 11-1 gewonnen. Ik heb de laatste goal gemaakt. Ik stond in de verdediging, maar schopte de bal van achteruit. De keeper raakte de bal nog wel aan, maar de bal ging gelukkig wel de goal in!! Meestal speel ik in de verdediging, soms op het middenveld. Ik geef vaak assists.
 
Wie vind jij een goede speler bij v.v. Dierensche Boys?
Ik vind Lieke uit mijn team heel erg goed. Ze speelt goed over, maakt veel goals en is heel snel. Ze houdt het overzicht. Cem en Can van het eerste elftal vind ik heel erg goed! Ze kunnen heel goed samenspelen. Ik voetbal thuis ook wel eens met hen.
 
Waarom vind jij het leuk om "Pupil van de Week" te zijn?
Ik vind het leuk om samen met Cem en Can te spelen.