De Hoven F1 – Dierensche Boys F1

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Brrrrr, wat was het vroeg en wat was het koud. We moesten voor vertrek zelfs eerst de autoramen ontdoen van een laagje ijs. Maar het zonnetje kwam er al doorheen en het leek een mooie voetbalochtend te gaan worden. Om 07.30 uur zijn we vertrokken richting voetbalvereniging De Hoven, dat is de plek waar we onze wedstrijd van deze week mochten gaan spelen.
We zijn keurig op tijd en hebben dan ook nog lekker even de tijd om warm te lopen.
Keurig om 08.30 fluit de scheidsrechter en kunnen we starten met de wedstrijd. Al vrij vlot in de eerste helft weet Sven te scoren. Vlak daarna heeft Goya een goede actie, een speler van De Hoven probeert de bal voor het doel weg te krijgen, maar maakt een eigen goal. Dus dankzij Goya is de stand 0-2. Vlak voor rust weet Koen er nog 0-3 van te maken.
Met een goed gevoel gaan we de rust in. Een lekkere beker ranja en nog wat aanwijzingen van Han later, willen de jongens en Goya weer snel het veld op.
Ook in de tweede helft gaat het lekker, want Sven scoort de 0-4, Amir maakt er 0-5 van en Koen brengt de eindstand op 0-6. Mede dankzij Senne houden we het op 0-6, want hij weet er toch ook een paar ballen uit te houden.
Jongens, weer super goed gedaan, we zijn trots op jullie!!