Dierensche Boys F1 – Doesburg F1

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Daar gingen we dan, onze 2e wedstrijd in de najaarscompetitie en deze mochten we spelen tegen Doesburg SC F1. Lekker thuis op ons eigen veld. We hadden er veel zin in. Sjoerd was er deze keer helaas niet bij, maar we hadden versterking gekregen van Raina en Goya.
De scheidsrechter start de wedstrijd keurig op tijd en we beginnen vol goede moed. Al heel snel hebben we in de gaten dat we deze wedstrijd niet cadeau gaan krijgen, we moeten er hard voor werken vandaag en Doesburg weet al vrij vlot 0-1 te maken, jeetje wat is die nummer 8 ontzettend goed. Maar ook onze jongens laten hun voetbalkunsten zien hoor. Ze vechten er echt voor. Helaas weet Doesburg er nog voor de rust 0-2 van te maken, wederom door nummer 8.
Zo gaan we de rust in. De jongens vinden het best jammer, maar Han geeft aan dat ze prima staan te voetballen en dat wij best nog kans maken. Dus koppies weer omhoog, alle neuzen in de zelfde richting en vol goede moed aan de tweede helft beginnen.
In de tweede helft blijkt dat we echt niet onder doen voor Doesburg, want Doesburg krijgt er geen één meer in de goal en onze eigen Amir weet er 1-2 van te maken. Dus jongens ik zou zeggen: “De tweede helft hebben we dan toch maar mooi gewonnen”.
Het was een leuke wedstrijd en ik moet zeggen dat jullie er niet alleen met z’n allen staan, jullie doen het ook met jullie allen. Goed gevoetbald mannen, op naar de volgende wedstrijd.