Dierensche Boys F1 – FC Zutphen F2

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Voor onze vierde wedstrijd in deze najaarscompetitie kregen we de F2 van FC Zutphen op bezoek.
Dit zou best een spannende wedstrijd worden want wie deze pot zou winnen zou bovenin blijven meedraaien en wie zou verliezen zou een stukje zakken in de poule.
We begonnen de wedstrijd goed, speelden goed over en dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong voor de Boys. Dit spel hebben we zeker het eerste kwartier vast kunnen houden en hierdoor wisten we onze voorsprong te verhogen naar 2-0, 3-0 en 4-0. Toch bleek in de laatste 10 minuten dat FC Zutphen geen tegenstander was om mee te spotten, want ook zij weten de bal goed te raken en te plaatsen, maar Senne heeft door een paar goede acties de stand tot aan de rust op 4-0 weten te houden. Na een lekkere beker ranja het veld weer op en wederom lijkt Zutphen in het eerste gedeelte van de tweede helft te domineren en weten ze de stand op 4-1 te brengen. Toch lijkt het voetbalspel aardig gelijkwaardig, maar je moet natuurlijk ten allen tijde je kansen benutten en dat hebben de Boys uitstekend gedaan, want ze weten er nog drie in te schieten. Ook FC Zutphen scoort nog een keer en dat brengt de einduitslag op 7-2. Wederom prima gevoetbald jongens.

PS: ik heb het voetbalverslag van FC Zutphen F2 ook nog even gelezen en daar stond het volgende in:
“In de eerste tien minuten waren wij erg onder de indruk van de afmetingen van de tegenstander. Eén van de spelers van Dieren had een tatoeage op zijn bovenarm met de namen van zijn drie kinderen, de spits die scheen in scheiding te liggen met zijn 2e vrouw en de laatste man was net weer terug uit Roemenië voor zijn werk als internationaal vrachtwagenchauffeur”.

Misschien waren wij werkelijk wat groter en daardoor wat sterker, maar dat mag de pret niet drukken, de winst hebben we verdiend binnen gehaald. Toppie mannen, op naar de volgende wedstrijd. Hierin missen we drie belangrijke spelers, te weten: Ryan, hij loopt nog steeds met een blessure, Tjerry en Sjoerd, zij gaan genieten van een welverdiende vakantie.
We gaan dus zonder wissels spelen, maar ook daar gaan we weer een leuke wedstrijd van maken.