Dierensche Boys J011 wint

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Vandaag speelden we een uitwedstrijd in en tegen Zutphen, de Jo11-2. Een mooie dag, droog en een prima temperatuur. Veel ouders en opa’s en oma’s kwamen ons weer aanmoedigen. De wedstrijd startte om 10.30 uur. Omdat alle jongens aanwezig waren, speelde Stan dit keer weer mee met de Jo13-1, waar hij met 4-0 won!

We speelden vandaag op gras, dat was wel even wennen voor de jongens. De balt rolt veel langzamer en de jongens moesten harder werken. Van het begin af aan begonnen de Boys echter fanatiek en enthousiast. Een leuke wedstrijd om te zien en te spelen. De jongens waren aan elkaar gewaagd, er werd echt gevochten en de inzet was supergoed!

De opstelling was dit keer keeper Keano in de goal, 3 achterspelers, 1 middenman en 2 aanvallers. Dat ging prima. Een flink aantal minuten bleef het 0-0. Toen Giel het veld in mocht, vanuit de wissel wist hij meteen te scoren! Daarna speelde Zutphen een bal tegen de paal, die gelukkig de goal niet in ging. Er kwamen veel kansen voor de boys, helaas werd er niet gescoord, maar wel spannend om te zien! Keano moest een paar knappe reddingen verrichten en stond zeer geconcentreerd te keepen. We gingen de rust in met een 0-2 voorsprong, na een prachtige goal. Giel speelde een omhaal, die door Robin keurig werd afgemaakt en in de goal werd geschoten.

Na de rust worden er nog veel doelpunten gescoord; 0-3, 1-3, 2-3 en weer een bal op de paal. Ongeveer 10 minuten voor tijd scoort Zutphen 3-3, nu wordt het echt spannend! Gelukkig blijven de boys koelbloedig en wordt het toch weer 3-4. Ernst komt het spel weer in, na een wissel en scoort meteen na een prachtige individuele actie.Ook de 5e goal van de boys is een schitterende goal; Aaron geeft een fantastische voorzet en Robin kopt vanaf laag bij de grond mooi in het doel van de tegenstander!

De eindstand is 4-7, de laatste goal wordt door verdediger Mats gemaakt en de boys zijn terecht heel blij en trots!