Dierensche Boys Jo13-1 verliest nipt

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Vandaag spelen de Boys hun 2e bekerwedstrijd. We spelen om 9 uur thuis tegen SJO  Oeken/Brummen.
Het is een frisse en vooral natte ochtend. De regen komt met bakken uit de hemel en pas tegen het einde van de wedstrijd droogt het een beetje op. De jongens gaan er gewoon voor en zetten zich volledig in! Ondanks het slechte weer zijn er toch veel supporters en ouders langs de lijn, die de mannen, vanonder een paraplu luidkeels aanmoedigen.
We zijn compleet; 15 jongens zijn aanwezig, maar wel met de nodige lichte blessures, dus trainers Marcel en Melvin wisselen regelmatig door. Het is vandaag een spannende wedstrijd. De teams zijn aan elkaar gewaagd. In het begin speelt Brummen veel op de helft van de Boys. Er is wat onrust in het team en keeper Senne moet een paar keer flink zijn best doen om de bal nog uit de goal te houden. Helaas lukt dit niet alle keren, dus Brummen scoort de 0-1. Gelukkig laten de Boys dit niet op zich zitten; Jordi maakt een mooie actie en weet de bal achter de keeper in de hoek te schieten! 1-1.
Dit is ook de ruststand. De jongens mogen even in een droge en warme kleedkamer bij komen en wat drinken. Marcel en Melvin geven de nodige aanwijzingen voor de tweede helft. Nog steeds wisselen de trainers regelmatig jongens die wat last hebben van pijntjes of moe zijn. Sven moet uiteindelijk zelfs van het veld gedragen worden en kan de wedstrijd helaas niet afmaken. De Boys doen erg hun best om op voorsprong te komen. Een afstandsschot van Florian gaat maar net over en de Boys komen vaak in de buurt van de goal, maar weten helaas het net niet te vinden. Ook Brummen blijft aandringen en probeert om te scoren. Daan is een erg stabiele factor achterin en weet veel doelpogingen te voorkomen. Helaas scoort Brummen uiteindelijk toch; 1-2. Dit is ook de eindstand, van een boeiende wedstrijd.