Dierensche Boys Talentendag Jo13 en Jo15

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Voetbal

Op woensdag 19 april organiseert v.v. Dierensche Boys een Talentendag voor Jo13 en Jo15.
Op de Talentendag worden er trainingen en demonstraties gegeven door spelers en jeugdtrainers van onder andere Vitesse en NEC/Top Oss.
Ook Giovanni Zweers (hoofdtrainer-coach DB1, ex-NEC, ex-Vitesse, ex-Ajax) en Abdel Haouli (trainer-coach DB2, ex-DeGraafschap, ex-Vitesse) zijn betrokken bij deze dag.
Welke spelers uit het betaalde voetbal op deze Talentendag aanwezig zullen zijn is nog een verrassing, maar dat zal binnenkort bekendgemaakt worden.

De Talentendag is voor alle Jo13- en Jo15-spelers van v.v. Dierensche Boys. Iedere Jo13- en Jo15-speler mag 1 vriend(in) als introducee meenemen om mee te doen aan de trainingen.
Deze introducee moet minstens 12 jaar oud zijn en jonger dan 18 jaar, maar hoeft niet persé lid te zijn van een voetbalvereniging.
Het dragen van voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalkleding is verplicht voor deelname aan de trainingen. Ook het douchen ná afloop van de Talentendag is verplicht.

Nadere informatie over de aanvangstijd, hoe en bij wie jij je kunt aanmelden voor de Talentendag zal binnenkort bekendgemaakt worden via de teamleiders van Jo13 en Jo15 en de website.
De organisatie voor deze Talentendag is in handen van Jeroen v.d. Linden (coördinator junioren, lid van de VTC).