E3 scoort op toernooi bij Sprinkhanen

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

De competitie is afgelopen, maar de jongens hebben nog wel zin om een balletje te trappen, dus rijden we op zaterdag 21 mei met een bijna compleet team naar Nieuw Dijk, bij Didam, voor een toernooi bij de Sprinkhanen. Helaas is Tim er niet bij, verder zijn alle jongens er. Ook de E2 van de Dierensche Boys doen mee aan dit toernooi. We zitten ingedeeld in dezelfde poule en moeten dus ook tegen elkaar spelen.

Het is lekker weer en de mee gereisde ouders maken het zich makkelijk naast het veld. Met een graadje of 23 en af en toe een zonnetje is het geen straf om langs de kant aan te moedigen.

De jongens spelen 4 wedstrijden en weten er 3 van de 4 te winnen! De spirit is goed en vanaf het begin gaan we er goed tegenaan. Er worden enorme afstanden afgelegd en flink gesprint. Dit betekent wel dat er af en toe jongens aan Pascal komen vragen of ze gewisseld mogen worden omdat ze zo moe zijn. Gelukkig hebben we 2 wissels, dus dat is geen probleem. Er kan dan even wat gedronken worden en de mannen maken zichzelf met de spons lekker nat en weer fris. Coach Pascal weet de jongens weer te motiveren om langs de lijn te spelen, niet te pingelen en goed over te spelen. Helaas zijn er ook wat kleine en soms grotere blessures. Romano kan zelfs de laatste wedstrijd niet mee doen, omdat hij zo’n last van zijn knie heeft.

We scoren in de 4 wedstrijden een paar prachtige doelpunten en keeper Sylvain weet zelfs 2 wedstrijden de nul te houden! Er zijn veel jongens die scoren; Diyar, Stan (een hattrick), Furkan (met het hoofd!), Florian en Romano. Kian en Mats zijn achterin weer een goed duo; de tegenstander kan hen vaak maar moeilijk passeren. Emirhan geeft een paar mooie assists en rent wat af op het middenveld..

De E2 is helaas een maatje te groot voor ons (met 5 invallers van de E1!). We staan nog wel met 1-0 voor, maar moeten uiteindelijk een 3-1 verlies incasseren. Dit betekent wel dat de E2 kampioen wordt en dat de E3 een prachtige 2e plek weet te behalen. De boys doen het dus supergoed! Een trotse aanvoerder Kian haalt de beker op en voor iedereen is er wat lekkers en een pakje sap. Gefeliciteerd mannen, goed gedaan!! Helaas staan Emirhan en Furkan niet op de foto, die waren al naar huis op het moment van de prijsuitreiking.

Toernooi E3 foto 1Toernooi E3 foto 2

Er is ook een nog een gatenschiet competitie. Dit lijkt makkelijker dan het is. Er zijn maar 3 van de 9 jongens die de bal in een gat weten te schieten. Met 50 punten eindigen we dan ook in de achterhoede van deze competitie. Al met al een superleuke middag, met een geweldig resultaat voor de Dierensche Boys! Jongens; we zijn trots op jullie!!

Toernooi E3 foto 3