E3 wint met 6-1 van Deventer

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

De jongens moesten weer thuis spelen, dit keer tegen Deventer. Weer een spannende wedstrijd, want Deventer staat 1 punt boven ons. De stemming zit er goed in en ondanks dat het veld kleddernat is wordt er een fanatieke warming up afgewerkt, onder leiding van Tim.
Helaas moet er deze wedstrijd veel gewisseld worden; wij zijn compleet, dus hebben 4 wissels. Jammer, want de jongens willen graag spelen.

De wedstrijd start om 9 uur en er volgt in 1 van de eerste minuten een prachtige loopactie van Kian die eindigt in een doelpunt doordat een speler van Deventer de bal achter zijn eigen keeper schiet. Sneu voor die speler, maar mooi voor ons; 1-0.
De 2-0 is ook een mooie; Stan schiet vanuit een vrije trap rechtstreeks in de goal; hoera!
De jongens spelen lekker samen, lopen mooi vrij en keeper Tim speelt de ballen keurig naar de zijkant, goed om te zien.
De 3-0 wordt opgetekend door Emirhan, na een prachtige pass van Luuk.
Deventer komt nog terug, na een wat chaotische situatie voor de goal van Tim. Er lopen veel jongens bij de goal van Tim, maar het lukt helaas niet om de bal goed weg te krijgen en uiteindelijk belandt hij toch in het doel; 3-1.
De ruststand van 4-1 wordt opgetekend door Stan, na een mooie assist van een speler van Deventer. Stan pikt de bal goed op en schiet hem hard op de goal!
Pascal kan de jongens in de rust complimenteren. We spelen lekker en goed en het is een mooie wedstrijd om te zien. Iedereen speelt fanatiek en enthousiast. “Ga zo door in de 2e helft” is zijn boodschap!
Dat doen de jongens; ook na de rust blijft het spel goed, rennen de middenvelders zich de benen uit het lijf en moeten de verdedigers af en toe hard werken om de Deventer spelers tegen te houden. Op het middenveld staan Romano, Luuk, Sylvain en Florian te bikkelen. De 5-1 wordt weer opgetekend door Stan, na een prachtige lange pass van Mats vanuit de verdediging. Stan heeft de smaak te pakken en wil nog wel een goaltje meepikken. Dat lukt, want hij loopt goed vrij, krijgt een mooie voorzet van Emirhan en schiet de bal hard in de goal: 6-1.
Emirhan scoort vervolgens nog de 7-1 en de eindstand wordt 7-2 doordat Deventer toch nog een bal achter Tim weet te krijgen.
Door deze uitslag stijgen we een plekje en staan nu op een knappe 4e plek! Volgende week een topwedstrijd tegen AZC, dan zal de spanning wel weer hoog oplopen!