Eerste oefenwedstrijd MP!

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Zondag 11 oktober was het eindelijk zover. De mini pupillen van Dierensche Boys speelden sinds lange tijd weer een wedstrijd.

Er werd in de week voorafgaande aan de wedstrijd al veel over gesproken. Hoe zou het zijn om op het “grote hoofdveld” een wedstrijd te spelen? De wedstrijd werd, net als bij het 1e elftal, gespeeld tegen Keijenburgse Boys. Dus een echte voorwedstrijd.
Op de dag van de wedstrijd waren de jongens en meisjes dus ook wel een beetje gespannen. De tegenstanders van Keijenburgse Boys waren wat groter en spelen ook al competitie. Dit was tijdens de wedstrijd ook wel te merken. Zij waren een stukje beter dan ons. Er werd door Dierensche Boys hard gewerkt en soms ook goed gevoetbald. Dat de wedstrijd uiteindelijk verloren werd is jammer, maar dat was snel weer vergeten.

Na afloop van de wedstrijd gingen beide teams op de foto en mochten ze het veld op meelopen met de eerste elftallen. Ook mocht Tamay Dursun, die Pupil van de Week was, natuurlijk meelopen en de aftrap doen. Dat hij ook nog wist te scoren was een goed begin van de wedstrijd!
Als afsluiting van het hele avontuur was er natuurlijk ranja en chips.