Einde samenwerking met Giovanni Zweers

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur

Aankomend seizoen zal Giovanni Zweers niet meer de trainer-coach van de selectie van v.v. Dierensche Boys zijn. Hiermee komt er een einde aan een driejarige samenwerking. In harmonieus overleg hebben beide partijen besloten om een andere keuze te maken, waarbij respect en waardering over en weer zijn uitgesproken. De kwaliteiten en bevlogenheid van trainer-coach Giovanni Zweers staan buiten kijf en de huidige klassering van het eerste elftal was niet doorslaggevend in de keuze van zowel de club als de trainer-coach.
Onder Giovanni Zweers hebben vele junioren hun debuut mogen maken in het eerste elftal en zijn een aantal zelfopgeleide jeugdspelers vaste waarden geworden. Sportief was het meest memorabele moment onder Giovanni Zweers het beker-avontuur, waarin v.v. Dierensche Boys uiteindelijk werd uitgeschakeld door tweedeklasser BVO uit Hengelo (Ov).
Naast zijn inbreng bij de selectie heeft Giovanni Zweers zich ook verdienstelijk gemaakt met andere activiteiten binnen v.v. Dierensche Boys en ook daar is de club hem zeer erkentelijk voor.
Voor het nieuwe seizoen gaat v.v. Dierensche nu op zoek naar een opvolger en wenst Giovanni Zweers alvast veel succes toe bij een andere club.