Erelid Derk Welgraven overleden

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur

derk-welgravenOp zaterdag 17 december is ons erelid Derk Welgraven overleden. Het overlijden van Derk kwam niet geheel onverwacht, maar is toch een schok voor velen en onze vereniging. Onze gedachten zijn dan ook bij zijn familie, partner en overige vrienden en kennissen.

Derk was een markant lid van onze vereniging en was gezien zijn verdiensten niet voor niets Lid van Verdiensten en Erelid. Dierensche Boys was zijn club en dat liet hij ook weten, zowel in woord als gebaar. Hij heeft in zijn leven als vrijwilliger heel veel uren besteed aan de vereniging. Dit onder andere bij het ophalen van het oud papier, als grensrechter bij het 1e elftal en de laatste jaren vooral als lid van de onderhoudsploeg. Maar bovenal was Derk fanatiek supporter van het 1e elftal. Of ze nu thuis of uit moesten spelen, Derk was aanwezig. We gaan hem missen….

Derk wordt vrijdag 23 december gecremeerd en op donderdagavond 22 december kan van hem afscheid genomen worden. Op de rouwkaart staat hierover meer informatie.