Ernst Reichert speelt volgend seizoen voor De Graafschap

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal

Op donderdag 20 april vond een officieel intakegesprek plaats bij Ernst thuis met twee afgevaardigden van De Graafschap. Eerder had Ernst zelf telefonisch aan hoofd scouting van De Graafschap laten weten dolgraag voor de Superboeren te willen voetballen, nadat hem dit door De Graafschap was gevraagd op basis van 2 trainingen. Na afloop van dit intakegesprek was het nog steeds een volmondig “ja” van zowel Ernst, zijn ouders en De Graafschap.
Om het nog officiëler te maken was er op donderdag 11 mei een fotosessie in de persruimte van stadion De Vijverberg te Doetinchem. Hier tekenden Ernst en zijn ouders een toelatingsovereenkomst van De Graafschap academie.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen traint Ernst in de maand mei iedere donderdag mee met zijn nieuwe teamgenoten. Ook zal Ernst meedoen aan toernooien en oefenwedstrijden van De Graafschap in mei en juni. Zoals bijvoorbeeld tegen PEC Zwolle Jo10 in het MAC3PARK-stadion op vrijdag 12 mei. In de maand juni traint Ernst 3 keer per week mee met zijn nieuwe team van De Graafschap.

V.v. Dierensche Boys is natuurlijk super trots op Ernst dat hij dit heeft bereikt, maar óók omdat Ernst gewoon lid blijft bij onze club. De Boys wenst Ernst heel veel plezier bij De Graafschap en hoopt dat Ernst zijn droom om ooit profvoetballer te worden mag waarmaken.
D’r an!