F2 en F4 Kampioen!!

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Nadat in de najaarscompetitie alle 3 de F-teams al kampioen waren geworden, was het in de voorjaarscompetitie wederom feest! Ondanks dat de F2 een klasse hoger is gaan spelen, werden ze wederom kampioen. Een prachtige prestatie van de spelers en begeleiding. Maar ook de F4, het nieuwe F-team, werd in de voorjaarscompetitie kampioen. In dit team zitten enkele spelers die in de najaarscompetitie ook al kampioen waren geworden met de F3. Dus voor hun was het ook een “dubbelslag”. Dus ook bij de F4 een prachtige prestatie van spelers en begeleiding.

Kampioenschap F2 en F4 voorjaar 2014Maar niet alleen de kampioenen deden het goed, ook de overige pupillen teams presteerden prima.
De F3 mocht nog, vanwege de leeftijd van de spelers, in de laatste klasse spelen, maar na een paar wedstrijden werd besloten om een klasse hoger te gaan. En daar eindigde het team prachtig in de middenmoot.
De F1 ging na het kampioenschap in de najaarscompetitie, ook een klasse hoger spelen. In deze 2e klasse deed het team goed mee en eindigde ze in de middenmoot.
De E1 presteerde na de winterstop ook heel goed en werd uiteindelijk 3e! De D1, die in de voorjaarscompetitie net geen kampioen werden, gingen in de voorjaarscompetitie toch een klasse hoger spelen. Ook nu was de prestatie van dit team (voornamelijk 1e jaars spelers) weer prima met een plek in de middenmoot.

Is dit alles toeval? Wij denken van niet! Vanwege de gestructureerde trainingen, de techniektrainingen en de kwaliteit van het kader, is dit het resultaat. En dan niet alleen vanwege de kampioenschappen, maar zeker ook gezien de ontwikkelingen van de spelers en de teams.