Foto Voetbal.nl app

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur, Voetbal

Sinds het begin van de bekercompetitie worden de wedstrijden afgehandeld via het Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app. In deze app staan ook de digitale spelerspassen (spelers en kaderleden) die door de scheidsrechter gecontroleerd worden. De foto’s van deze spelerspassen zijn opgeslagen in Sportlink. Naast de Wedstrijdzaken app is er voor iedereen de Voetbal.nl app. Via deze app kun je de pasfoto aanpassen en deze vervangt dan de foto in Sportlink en dus ook op de digitale spelerspas! Nu bemerken wij in Sportlink dat er veel personen hun pasfoto gaan aanpassen in de Voetbal.nl App.
Er komen nu allerlei foto’s waarop hele leuke afbeeldingen staan, maar dit is perse niet de bedoeling! Alleen pasfoto’s moeten hierin getoond worden want deze foto wordt gebruikt bij de spelerspas controle die nu via de app (mobiele telefoon) plaatsvindt. Een scheidsrechter die de spelerspas controle uitoefent, kan je weigeren om te mogen spelen als de foto onvoldoende duidelijk is!
Is het voor jou onduidelijk of de foto (nog) goed is, neem dan contact op met je elftalleider. Hij/zij kan een goede foto maken en deze in de Wedstrijdzaken app toevoegen.

Bedankt voor jullie medewerking!
Ledenadministratie en wedstrijdsecretariaat.