Gebruik Mobiel Digitale Wedstrijdformulier

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur

Vanaf het seizoen 2017-2018 gaat de KNVB binnen het amateurvoetbal over op het Mobiel Digitale Wedstrijdformulier. Na een proef in het zaalvoetbal wordt dit nu ook ingevoerd binnen het veldvoetbal. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken app gaan. Hoe dit gaat wordt in de filmpjes op de website van de KNVB uitgelegd.

Voor wie is de Wedstrijdzaken app bedoeld?
De Wedstrijdzaken app is voor iedereen bedoeld die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dit zijn dus de teammanagers (leiders), scheidsrechters en trainers/coaches. Voor hun is het dus noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Hiervoor moet je e-mailadres wel geregistreerd staan in onze administratie (Sportlink)! Is dit niet het geval lees dan dit bericht. Is je e-mailadres juist geregistreerd en heb je de app gedownload, dan worden de wedstrijden zichtbaar die afgehandeld moeten worden.

Is de wedstrijdzaken app ook voor de wedstrijden van de pupillen?
Voorlopig nog niet en dus worden de uitslagen nog even via de oude manier doorgeven via Sportlink.

Wat is het verschil tussen de Wedstrijdzaken app en de Voetbal.nl app?
De wedstrijdzaken app is enkel en alleen voor het afhandelen van het wedstrijdformulier en dus voor de betreffende officials. De overige informatie gaat via de Voetbal.nl app en is voor iedereen beschikbaar. Het gaat dan om het programma, uitslagen en standen maar ook andere toepassingen zijn mogelijk. Hier wordt nog door de betrokkenen (bestuur, wedstrijdsecretariaat) naar gekeken wat toepasbaar is. Maar je kunt hierbij denken aan het kenbaar maken van evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app download en op je telefoon hebt staan. Ook voor de Voetbal.nl app geldt dat deze via het e-mailadres gaat wat bij onze vereniging bekend is. Diegenen die zowel gebruiker zijn van de Wedstrijdzaken app als de Voetbal.nl app heeft slechts 1 account nodig (e-mailadres en wachtwoord). Hiermee kun je dus op beide apps inloggen.

Dus: Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken app!