Gijs Landewers

De pupil van de week (28 oktober 2018) is deze keer Gijs Landewers.
In welk team speel jij?
Ik speel bij de Jo9-1. Ik sta op allerlei posities.
Wie zijn jouw trainers?
Ron, Paul en Daniël.
Wat vind jij het leukste aan de Boys?
Ik vind de wedstrijden het leukst. Afgelopen woensdag was de vriendjesdag, dat vond ik ook heel erg leuk!
Wie is je favoriete profspeler en/of wat is je favoriete profclub?
Vitesse is mijn favoriete club. (Helaas voor de opa van Gijs, die voor FC Twente is en daar een seizoenskaart heeft. Gijs is laatst ook bij een wedstrijd van FC Twente geweest). De favoriete speler van Gijs is Ronaldo.
Wat vond jij goed gaan in jouw laatste wedstrijd?
Gijs heeft gisteren een wedstrijd gespeeld. Ze hebben met 9-3 gewonnen. Hij vond de goals van zijn teamgenoten heel goed, gisteren. Zelf heeft hij in de wedstrijd van gisteren niet gescoord, maar tijdens andere wedstrijden heeft Gijs wel eens gescoord. Hij doet goed zijn best en vindt alle posities leuk.
Wie vind jij een goede speler bij v.v. Dierensche Boys?
Gijs vindt Delano, de keeper bij zijn eigen team de J09-1, een hele goede speler. Delano voetbalt nog niet zo lang, maar kan het al heel erg goed! Volgens Gijs houdt Delano bijna alle ballen tegen en is hij ook nog eens aardig en lief! Gijs kent niet zoveel spelers van het eerste elftal, alleen Mo, daar heeft hij wel eens een training van gehad. Mo maakt later in de wedstrijd de eerste goal!!
Waarom vind jij het leuk om "Pupil van de Week" te zijn?
Gijs vindt het het allerleukste dat hij de aftrap mag doen. Ook de harde muziek in de kleedkamer vantevoren vindt hij gaaf!
Onderstaand nog enkele foto's: