HC ’03 F2 – Dierensche Boys F1

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Wel een beetje laat, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.
We hadden er weer zin in vandaag, en dat kan ook eigenlijk niet anders want jongens wat doen jullie het goed. Aangekomen in Drempt hebben we ons eerst verbaast over de accommodatie, want wat ziet dat er goed uit daar bij HCā€™03. Geweldige nieuwe kleedkamers en dan die kantine die in aanbouw is, tjongejonge, je zou er bijna jaloers op worden. Onze jongens mochten zich omkleden in de Klaas Jan Huntelaar kleedkamer, hoe stoer is dat.
Vervolgens was het wel een behoorlijke wandeling naar het veld, maar dat was dan gelijk een goede warming up. Keurig op tijd werd er gestart met de wedstrijd en al heel snel wist Koen er 0-1 van te maken, snel gevolgd door de 0-2 van Jurre, de 0-3 van Amir en de 0-4 wederom van Jurre. Senne verveelt zich een beetje, want er is bij hem niet zo veel te doen en dat kost hem een doelpunt, HCā€™03 weet er 1-4 van te maken, blijven opletten Senne. We gaan de rust in met deze ruime voorstand en genieten van een beker ranja.
Als we weer op het veld zijn weet Jordy er al snel 1-5 van te maken gevolgd door Sven met 1-6. Maar oei wat gebeurt er dan bij het doel van de tegenpartij: Amir speelt Sven aan, Sven staat voor open goal en wat denk je wat er gebeurt (we dachten allemaal daar komt de 1-7), maar Sven schiet over. Maakt niet uit we staan met een ruime voorsprong nog steeds op 1-6. Daar neemt onze Koen geen genoegen mee en maakt er 1-7 van, Amir weet er nog 1-8 van te maken en Sven denkt ik wil ook nog een keer en maakt de einduitslag tot 1-9.
Jongens dat hebben jullie weer super goed gedaan. Ga zo door!!