Hugo Groot Tjooitink > Pupil van de week 13 oktober 2019

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Berichten, Voetbal

Pupil van de week, 13 oktober 2019 (door Marjan Vreugdenhil)

De pupil van de week is deze keer Hugo Groot Tjooitink.

In welk team speel jij?
Ik speel in de J09. Ik ben de vaste keeper van het team.

Wie zijn jouw trainers?
Marco en Ciro zijn mijn trainers.

Wat vind je het leukste aan de Boys?
Ik vind de spelers het leukste. We zijn met een team van 8 jongens en we zijn allemaal vrienden. De meeste zitten ook bij elkaar in de klas.

Wie is je favoriete prof-speler en / of wat is je favoriete prof – club?
Ik ben een echte Vitesse fan. Bryan Linssen, spits van Vitesse is heel erg goed, hij is mijn favoriete speler. Ik ben al eens naar een wedstrijd van Vitesse geweest, binnenkort gaan we naar Vitesse – Groningen.

Wat vond jij goed gaan in jouw laatste wedstrijd?
Hugo heeft zaterdag 12 oktober geen wedstrijd gespeeld. Vorige week moest hij uit spelen. Ze hebben wel gewonnen, maar hij weet niet meer tegen welke club en wat de eindstand was. Hij had wel een paar mooie reddingen.

Wie vind jij een goede speler bij VV Dierensche Boys?
Hugo vindt Dirk, uit zijn team, de beste. Maar hij vertelt er ook bij dat zijn hele team goed is en dat ze echt geleerd hebben om goed over te spelen. Hugo vindt Nick van der Linden een hele goede keeper. Hij heeft ook keeperstraining van Nick gehad.

Waarom vind jij het leuk om “Pupil van de week te zijn?
Ik vind het heel leuk om de aftrap te nemen, maar ik denk niet dat ik scoor. Ik vind het ook heel leuk om de bal te krijgen, met alle handtekeningen van de spelers erop.

Hugo doet enthousiast mee met de warming up en hij scoort een mooie goal, bij de aftrap!