J013-1 kampioen 2e klasse!

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Op zaterdag 26 mei speelden we onze een na laatste wedstrijd van het seizoen. Een thuiswedstrijd tegen DVC. Een mooie dag om ons kampioenschap, dat we afgelopen woensdag al behaalden zonder zelf te spelen, glans te geven met een overwinning.

Op een zonnige en hete dag (28 graden!) speelden de jongens om 11.30 uur hun wedstrijd. Het team is compleet, Jeroen is de scheidsrechter en Niels onze grensrechter. Er is veel publiek en er hangt zelfs al een spandoek langs het veld!
De jongens beginnen scherp  aan de wedstrijd en binnen korte tijd zorgt Amir voor de 1-0 en vervolgens ook de 2-0. De jongens werken hard, ondanks de warmte. Gelukkig is er tussendoor een extra drinkpauze. Marcel wisselt steeds door, zodat de jongens hun rust krijgen en even af kunnen koelen. Florian schiet nog een bal op de paal en later schiet ook Ryan een bal op de paal. Ruben scoort een mooie 3-0 en dat is ook de ruststand.

Na rust geeft Jordy een prachtige pass op Ruben, die daarmee de 4-0 kan scoren. Senne moet nog een paar keer een goede redding verrichten. André zet de kampioensmuziek halverwege de tweede helft alvast aan, in de dugout. DVC doet nog iets terug en scoort de 4-1. De eindstand wordt uiteindelijk 5-1, door een prima laatste goal van Koen!

Als Jeroen  affluit kan het feest beginnen! De jongens krijgen een mooie medaille en allen een persoonlijk T-shirt met hun naam erop (Natascha bedankt!) en spuiten de jongens de champagne in het rond. Op het veld wordt al flink gehost en gefeest en na het douchen mogen de jongens op de prachtig versierde kar door het dorp (André bedankt!). De kar wordt gevolgd door minstens 6 toeterende auto’s met ouders en broertjes/zusjes! De confetti kanonnen die Nanette voor het team heeft gekocht doen goed dienst, de confetti vliegt in het rond. Na een tussenstop bij André voor een ijsje rijdt de kar via vv Dieren terug naar de Boys, waar ze nog een welverdiend frietje krijgen en waar de jongens Marcel bedanken voor dit topjaar, door luid “Marcel bedankt” te roepen!  Een dag om nooit meer te vergeten!!