J013-1 wint in nieuwe tenues van Sponsor Vakschilders Veluwezoom B.V.!

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Op een frisse, maar zonnige zaterdagmiddag, 27 oktober 2018, mocht de J013-1 voor het eerst in hun nieuwe tenue spelen. Eigenaar Robin Messink van Vakschilders Veluwezoom B.V. was voor de wedstrijd tegen Jonge Kracht uitgenodigd om een bedankje namens spelers en begeleiders in ontvangst te nemen en met het complete team op de foto te gaan. Trainer Jeremy bedankte Robin namens het hele team voor de prachtige tenues voor de boys en de leuke jassen voor de begeleiding van het team.

Aanvoerder Mats overhandigde een ingelijst shirt met de namen en rugnummers van alle spelers, hopelijk krijgt dat een mooi plekje in het kantoor van Vakschilders Veluwezoom B.V. Natuurlijk mocht een bloemetje niet ontbreken, dit werd overhandigd door Keano.

Na dit officiële begin kon om 13 uur de aftrap genomen worden. De wedstrijd werd strak geleid door scheidsrechter Alex en grensrechter Jesper. Voor de eerste keer dit seizoen was het team compleet, dit betekende dat we 4 wissels hadden op de bank.

De jongens begonnen goed aan de wedstrijd, de vele toeschouwers langs de kant zagen mooie passes van Owen, een goede actie van Thijs en Aaron, die alleen op de keeper af kon gaan. Robin haalt van afstand uit en schiet de bal prachtig en hard in de touwen; onhoudbaar voor de keeper van Jonge Kracht. Boaz werkt hard en weet veel ballen te veroveren. Kian gaat goed mee naar voren en schiet van afstand op de goal. Helaas weet de keeper dit schot te keren. Aaron geeft een mooie voorzet op Owen, die maar net voorlangs schiet. Robin scoort vervolgens 2x kort achter elkaar. Eerst een rebound en vervolgens een prachtig subtiel lobje. Het staat voor rust dus al 3-0! Ook de verdedigers doen goed werk. Florian als laatste man weet veel ballen weg te houden van de goal, waardoor onze keeper Tom niet te vaak hoeft in te grijpen. Ook Rick, Mats en Dyar werken hard en doen zeer nuttig werk. Tom weet een hoge vrije trap van Jonge Kracht netjes uit de lucht te vissen, ondanks dat hij de zon recht in zijn gezicht heeft. We gaan de rust in met een prima 3-0 voorsprong. Na de rust mogen ook Luuk, Sven, Amr en Soufian het veld in en krijgen Dyar, Boaz, Kian en Owen rust.

Ook na de rust weten de Boys goed druk te houden, lekker over te spelen en kansen te creëren. Er wordt goed gecommuniceerd in het veld en de jongens coachen elkaar als dat nodig is. Robin weet zijn 4e goal van de dag te maken en kort daarop volgt zelfs nog de 5-0, omdat de Boys een penalty krijgen, nadat Aaron wordt neergehaald in het strafschopgebied. Mats schiet de penalty netjes in de rechterhoek.

De eindstand van deze leuke, sportieve wedstrijd is dan ook 5-0 en de Boys mogen trots zijn op deze mooie prestatie!