Jo11-1 verliest nipt

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Op zaterdag 18 februari mochten onze jongens, na een gedwongen extra lange winterstop door de sneeuw en kou, eindelijk weer beginnen aan de 2e helft van de competitie. Ze hadden er zin in!
Onze eerste wedstrijd was een thuiswedstrijd, we mochten om 10.15 uur spelen. Een beetje bewolkt, maar verder prima voetbalweer.
Veel supporters aan de kant om ons aan te moedigen.
Niet helemaal compleet; Kian kon vandaag niet meespelen, maar de andere jongens waren allemaal aanwezig, dus we hadden 2 wissels.
Een spannende dag voor de scheidsrechters, zij moesten vandaag examen doen,onder toeziend oog van iemand van de KNVB.
We beginnen goed aan de wedstrijd; Ernst scoort al snel de 1-0 en dit wordt flink gevierd door het team en de supporters. Helaas mogen we niet zo heel lang genieten van deze mooie voorsprong; de jongens van Eefde scoren ook: 1-1.
Eefde heeft een fysiek sterk team, met veel lange jongens en ze gebruiken hun lichaam goed, soms tot grote frustratie van onze mannen. Robin heeft al snel een grote wond aan zijn knie, maar voetbalt lekker door.
Er wordt veel gescoord in deze wedstrijd; het gaat steeds gelijk op. Soms heeft de Boys een kleine voorsprong, soms Eefde. Onze keeper Keano moet flink aan de bak; hij duikt, springt, stompt en schopt zoveel mogelijk ballen zijn goal uit.
Helaas moeten we na 2 keer 25 minuten en veel mooie doelpunten toch genoegen nemen met een nederlaag; de eindstand is 6-7. De jongens van Eefde zijn superblij, bij onze mannen is de teleurstelling van het gezicht af te lezen.
Gelukkig is Stan bijna jarig en trakteert hij na het douchen op een lekker zakje chips.
Volgende week beter!