Kampioenschap Dierensche Boys C2!

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal

Woensdagavond 11 mei speelde de C2 de beslissende kampioenswedstrijd tegen ’t Peeske C1 op de accommodatie van ’t Peeske. De teams stonden in de competitie op een 2e en 3e plek en voor de C2 van de Dierensche Boys was het er op of er onder. Bij winst zouden we de huidige nummer 1 “DVC ’26 C6” voorbij gaan en zouden we kampioen zijn, bij verlies zouden we zakken naar een minstens zo mooie 3e plek.

Bij aankomst bleek dat DVC ook aanwezig was, want zouden wij verliezen, dan zouden zij kampioen zijn. Dit zorgde toch wel voor extra spanning en dat was ook duidelijk te merken aan onze mannen. De C2, onder leiding van 2 geweldige coaches, Jan Gerritsen en Erhan Ciftci, moesten er hard voor werken, maar wisten toch in de eerste helft op 0-1 voorsprong te komen. ’t Peeske, extra hard toegejuicht door DVC, wist hier nog voor de rust 1-1 van te maken. Onze C2 bleef toch knap overeind en wist het tot aan de rust op 1-1 te houden.
Ook in de tweede helft bleven we staan ondanks de steunbetuigingen van DVC aan ’t Peeske en wist Berat er 1-2 van te maken. Dit hebben we vastgehouden tot het einde van de wedstrijd. En dan, dan ben je kampioen. Iets wat we deze jongens zo hebben gegund. Er waren medailles, er was champagne en waren bloemen voor de trainers en onze vaste grensrechter. Al met al een prachtige prestatie.

Op donderdag 19 mei zijn ze nog een keertje extra gehuldigd en zijn ze op de platte wagen door Dieren gegaan. Top gedaan mannen, trots op jullie!!