Nieuws van de TJC

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal

Hierbij enkele korte mededelingen van de Technisch Jeugd Coördinator (Charles Reichert):

  • Per 01 maart 2015 is Jeroen van der Linden aangesloten in de Technische Jeugd Commissie (TJ-C).  Dit in de functie Coördinator Junioren. Jeroen zal dus het eerste aanspreekpunt zijn voor de trainers/leiders. De TJ-C bestaat verder uit: Charles Reichert (voorzitter), Niels Corbijn (Coördinator pupillen), Marcel van Utrecht (Coördinator keepers), Abdel Haouli (Techniektrainer) en Alex Welgraven (wedstrijdsecretaris).
  • Vanuit de TJC zijn er doelstellingen/verbeterpunten ter sprake gekomen om randzaken binnen het jeugdvoetbal verder te verbeteren. De verbeterpunten zijn individueel bedacht en worden per 11 maart 2015 in de TJ-C besproken. Hiervan wordt een top 10 gemaakt o.b.v. prioriteit.
  • Inventarisatie seizoen 2015-2016 wordt op korte termijn gedaan door Niels & Jeroen.
  • Marcel v Utrecht, i.s.m. Davey van Limbeek, zullen de coördinatie verrichten voor alle jeugdkeepers.

In november 2014 zijn wij als Dierensche Boys sterk vertegenwoordigd geweest bij een thema avond pupillen, georganiseerd door de KNVB.  Het gevolg daarvan is dat er vele vrijwilligers/trainers zich hebben opgegeven voor een voetbaltrainerscursus. Binnenkort zal de cursus KNVB Pupillen & Junioren trainers van start gaan. Beiden cursussen wordt georganiseerd bij Dierensche Boys!
Ook is er behoefte voor een avond bijscholing ‘kaderleden’. Hiervoor is er contact met de KNVB. Hierover volgt t.z.t. meer info.

Oefenstof Jeugdvoetbal Dierensche Boys

In navolging van de strategie en (bij)scholing door de KNVB is er ondersteuning gewenst voor voetbaltrainingen. De voetbaltrainingen zijn onlangs online geplaatst op onze clubwebsite. De trainers hebben hiervoor een inlogcode ontvangen.