• Na een sollicitatieronde (met 9 sollicitanten) en gesprekken met goede kandidaten, kunnen wij met heel veel genoegen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Dierensche Boys presenteren. In een zorgvuldige sollicitatieprocedure waarbij een aantal bestuursleden, een aantal VTC-leden, een afvaardiging van de spelersgroep en assistent-trainer Kees Hendriks betrokken waren is de keuze gemaakt voor Bob Hartemink als hoofdtrainer van ons eerste elftal voor seizoen 2021-2022.

  Bob Hartemink is een zeer ervaren en succesvolle trainer/coach met een heldere voetbalvisie. In de voorbereiding van dit voetbalseizoen heeft Bob onze spelers aan het werk gezien. Hij ziet potentie in de huidige spelersgroep en onderschrijft onze ambitie om willen te promoveren naar de vierde klasse. Bob heeft zijn ervaring opgedaan als speler bij onder andere Sc.Doesburg en Vitesse. En als trainer/coach was Bob onder andere actief bij Sc.Westervoort, Sc.Rijnland en sv.Kilder en is bij meerdere clubs gepromoveerd naar een hogere klasse.

  Bob gaat het niet alleen doen. Wij zullen allemaal flink aan de bak moeten om onze ambitie te verwezenlijken.

  De kennismaking tussen Bob, de spelersgroep en de stafleden zal binnenkort plaatsvinden. En op een later moment zal Bob zich ook nader voorstellen aan de vereniging.

  Met vriendelijke groet,

  Paul de Wit
  v.v. Dierensche Boys
  bestuurslid VTZ en voorzitter VTC