• De voorbereidingen voor seizoen 2021-2022 zijn in volle gang, waarbij er stiekem gehoopt wordt op het doorgaan van de Regiocup voor alle teams eind april/begin mei 2021. De KNVB heeft de indelingen voor de Regiocup bekendgemaakt in de Voetbal.nl-app. Het speelschema nog niet, want dit is afhankelijk van de versoepelingen in covid-19 beleid door de overheid.
     
    Een groot aantal spelers van JO19-1 en JO19-2 zullen volgend seizoen de overstap moeten maken naar de senioren. Hopelijk kiest een aantal van hen ook voor de eerste selectie. Vanuit de VTC voert Ed van Zon de gesprekken met alle teamleiders van de huidige seniorenteams en Niels Corbijn met de aspirant-seniorenspelers.
     
    De contouren van de staf rondom DB1 begint steeds meer gestalte te krijgen. Hoofdtrainer Bob Hartemink en assistent-trainer Kees Hendriks worden ondersteund door grensrechter Ron de Wolf. Er zijn gesprekken gaande en gepland met kandidaten voor teamleider(s) en voor kandidaten verzorger. Hopelijk kunnen binnenkort definitief de namen van de teamleider en verzorger bekengemaakt worden.