Promotiewedstrijd 1e elftal

Geplaatst op Geplaatst in Voetbal

Zondag 17 mei speelt het 1e elftal de promotiewedstrijd tegen DAVO of SC. Deventer. De winnaar van deze promotiewedstrijd promoveert dan naar de 4e klasse. Wie de tegenstander wordt is a.s. donderdag bekend als DAVO en SC Deventer een beslissingswedstrijd spelen om het kampioenschap. De verliezer van deze wedstrijd wordt dus onze tegenstander.
Waar de promotiewedstrijd gespeeld wordt is nog niet bekend. Houd hiervoor de website, Facebook en/of Twitter (@DierenscheBoys) in de gaten.

Vanuit het bestuur is men bezig met de organisatie van de wedstrijd. Er wordt o.a. gekeken of er een of meerdere bussen voor de spelers en supporters geregeld kunnen worden. Mocht dit lukken dan zal dit via de website bekend gemaakt worden. Ook zullen de leiders van de (jeugd)teams hierover geïnformeerd worden.
We gaan er in ieder geval vanuit dat er (zoals altijd) veel supporters de wedstrijd zullen bezoeken om het 1e elftal te steunen!

Mocht de promotiewedstrijd niet gewonnen worden, dan gaat men verder in de nacompetitie. Dan speelt het 1e elftal tegen de nummer 11 uit 4G: Victoria Boys (Apeldoorn). Dit is dan een uit- en een thuiswedstrijd. De eerste wedstrijd is thuis op maandag 25 mei (2e pinksterdag) en de tweede wedstrijd is uit op zondag 31 mei.