Resultaten online enquête en verloting speciale prijzen

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Algemeen, Berichten

Allereerst, hartelijk dank voor de medewerking aan deze online enquête!

De resultaten van de online enquête “Onderweg naar de volgende 100 jaar” zullen in papieren versie worden bekendgemaakt, namelijk op de publicatieborden in de hal van het clubgebouw van de Boys. Dit zal uiterlijk bij aanvang van seizoen 2019/2020 zijn. Eventueel zal ter zijner tijd ook een digitale versie op het TV-scherm in het clubgebouw worden vertoond.

De aankondiging voor deze online enquête was gedaan via de Boys-website, op de publicatieborden in en rondom het clubgebouw, via de Facebook-pagina van de Boys en diverse Whatsapp-groepen (: spelers, ouders, trainers, leiders, teams, etc.).
Van de 315 leden zijn 259 e-mailadressen bekend bij de ledenadministratie. De response op deze online enquête was van 64 leden (20,3%). Ter informatie: een Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt gemiddeld door 35 leden bezocht (11,1%).

Een tipje van de sluier oplichten.
De resultaten tonen een positief beeld over v.v. Dierensche Boys, maar er zijn ook verbeterpunten te noemen. Het gemiddelde rapportcijfer van de leden over de Boys is een 7,5.

Om deelname aan deze online enquête te stimuleren waren een aantal speciale prijzen te verloten. Om mee te kunnen dingen konden leden er voor kiezen hun voor- en achternaam ‘achterlaten’ in de enquête. En de volgende zes leden hebben dit ook gedaan:
– Serge Schülski
– Stan Wortelboer
– Peter Welling
– Ernst Reichert
– Julian Schülski
– Hans Meijer

Deze speciale prijzen zullen bij de eerstvolgende ALV aan bovenstaande personen worden uitgereikt.