Samenwerking met trainer-coach Kees Hendriks (Jo19-1) verlengt

Geplaatst op Geplaatst in Berichten, Bestuur

De Boys is zeer blij met de huidige inbreng en de expertise van trainer-coach Kees Hendriks bij team Jo19-1. Kees maakt zijn goede reputatie van trainer-coach meer dan waar. Hij is in staat gebleken om zijn ervaring als speler en als trainer-coach over te brengen naar de spelersgroep. Kees tilt de spelers individueel en het team als collectief naar een hoger niveau. Soms gaat dit met kleine sprongetjes, soms ook met forse stappen. De verwachting is dat een aantal spelers van de huidige Jo19-groep over een paar seizoenen kunnen doorstomen naar het eerste elftal.

De oefenstof van Kees op de trainingen is van uitstekend niveau en de sfeer in de spelersgroep is zeer goed. Dit is direct terug te zien in de hoge trainingsopkomst en in de resultaten. Namelijk in een vierde plaats in de reguliere competitie (najaar) als ook in de bekercompetitie want ook in 2019 ‘bekert’ dit team nog. Maar ook indirect is dit te zien: in de spelvreugde op de trainingen en in de wedstrijden, binnen en ook buiten de lijnen. Zoals gezegd, de spelers vormen een hechte groep: zij gaan voor elkaar en klaarblijkelijk ook voor deze trainer-coach door het vuur.

Twee maanden geleden heeft de VTC in een gesprek met Kees deze positieve constatering gedeeld en aan Kees gevraagd om dit te willen ‘doortrekken’ naar het volgende seizoen. Ook Kees was hierover positief. Vandaar dat de samenwerking tussen de Boys en Kees Hendriks met minstens één seizoen zal worden verlengd.

Naast de steun van teamleider en grensrechter Ron de Wolf kan Kees nog hulp gebruiken van een assistent-trainer bij de trainingen van Jo19-1. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan zelf contact op met Jeroen v.d. Linden (VTC – coördinator junioren).