Spannende wedstrijd tegen AZC

Geplaatst op Geplaatst in Verslagen

Een koude november zaterdagochtend, 8.30 uur. De jongens van de E3 verzamelen zich bij het clubhuis voor de topper tegen AZC.
Emirhan is er helaas vandaag niet bij, verder zijn we compleet.  De wedstrijd wordt gefloten door Nick van der Linden, die dat prima doet!
Al snel na de aftrap schoort AZC, maar gelukkig weet Florian via een prachtige goal, direct uit de corner weer gelijk te maken; 1-1.  Vervolgens komen we zelfs voor te staan. Mats geeft een strakke pass op Stan, die het koelbloedig afmaakt en de 2-1 scoort.  De verdediging moet hard werken; Kian en Daauud herstellen veel in het achterveld en moeten hun lichaam gebruiken om de jongens van AZC niet te dichtbij de goal van Tim te laten komen.

Na 2-2 komen we weer even voor te staan. Florian maakt een prachtige omhaal, maar die gaat naast. Wel scoort hij vervolgens de 3-2, door een knappe bal in de hoek te schieten. In het doelpuntrijke duel wordt het 3-3, 3-4 en zelfs 3-5. Het veld is nat, de bal rolt slecht. De jongens hebben het koud. Luuk staat zelfs klappertandend in de wissel. Mats heeft een knieblessure en kan de wedstrijd helaas niet uitspelen. De ruststand is 3-6.

Na de sap in de kleedkamer komen we sterk op het veld terug. Sylvain kijkt goed en weet een paar mooie passen vanaf het middenveld te geven. We knokken voor elke bal en Stan scoort nog een paar prachtige doelpunten. Na 4-6, 4-7 en 5-7 pikt ook Diyar een goaltje mee, na een prachtige pass van Stan weet hij de bal achter de keeper van AZC te krijgen. Tim heeft een paar knappe reddingen, maar baalt van de tegengoals die hij om de oren krijgt.
Er wordt 5-8, 6-8 en zelfs 7-8 gescoord. Stan weet de goal weer te vinden na aangeven van Romano. We beginnen er weer in te geloven, staan weer bijna gelijk. Helaas scoort AZC vanuit een corner de 7-9, vlak voor tijd. Een schitterende individuele actie van Kian had eigenlijk een doelpunt moeten zijn, maar de bal belandt helaas in het zijnet. De eindstand wordt 7-10.

Jammer dat we verloren hebben, maar een spannende, mooie wedstrijd!