Spelregelbewijs 2019/2020; je kunt al starten! (geboortejaar 2002)

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Berichten, Voetbal

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/2015 het Spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het Spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel. Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998, 1999, 2000 en 2001 was het eerder verplicht om het Spelregelbewijs te halen.
Nu zijn de leden geboren in het jaar 2002 aan de beurt om het Spelregelbewijs te halen. Een speler heeft tot en met de start van het nieuwe seizoen in september 2019 de tijd om het te halen. Als leden uit de genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2019/2020 niet meedoen aan wedstrijden.

Aan de slag

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2002 kunnen nu aan de slag. De verenigingen kunnen via Sportlink Club de activatiegegevens van de spelers en speelsters inzien en toesturen. Hiermee kunnen de leden hun account activeren via Voetbalmasterz en starten met het behalen van hun Spelregelbewijs.

Heb je vragen over het Spelregelbewijs?
Kijk dan snel op de website van Voetbalmasterz de informatie op KNVB ASSIST of stuur een e-mail.