• Voorafgaande aan Super Sunday met o.a. FC Barcelona-Real Madrid, Ajax-PSV en Manchester United-Liverpool FC was er éérst op zaterdag 23 oktober in Dieren een Super Saturday met 2 onvervalste derby's tussen v.v. Dierensche Boys en v.v. Dieren. Ofwel de plaatselijke, onderlinge wedstrijd tussen klasgenoten, buurtkinderen en neven/nichten.
   
  Om 10:00 uur trad O13 van de Boys aan op veld 5 bij onze buren. Na een onrustige start was het v.v. Dieren die relatief eenvoudig een 2-0 voorsprong nam. Máár de Boys bleef goed voetballen met verzorgd positiespel en gezonde strijdlust. De druk op het doel van de buren werd met de minuut groter en de Boys dwong tot 2 keer toe fouten af die leiden tot de verdiende 2-2. Nog vóór het rustsignaal beloonde de Boys hun goede spel met een 2-3 voorsprong!
  Ná de rust werd dit goede spel op overtuigende wijze voortgezet. En werden een paar mooi opgezette aanvallen subliem omgezet in prachtige doelpunten. De mooiste was misschien wel de afgemeten voorzet van Julian die door Aaron werd verzilverd.
  Met een 2-8 eindstand was deze derby een simpele walk-over en welverdiende overwinning voor Boys 013. Complimenten aan arbiter Dick van Someren in een goed geleide sportieve wedstrijd.
   
  O15 van de Boys speelde om 13:00 uur bij ons op veld 4 tegen leeftijdsgenoten van onze buren. Van begin af aan nam de Boys het initiatief en creëerde met goed positiespel vele kansen. Luuk kwam tot 3 maal toe oog in oog met de vvDieren-keeper maar wist niet te scoren. De Boys voerde de druk verder op en Rick tekende de 1-0 voorsprong aan. Tot aan de rust bleef de Boys de bovenliggende partij: zij creëerde vele kansen en gaf slechts 1 keer een kans aan de buren weg.
  In de tweede helft pakte de Boys het goede spel van de eerste helft op. In technisch, tactisch, fysiek en mentaal opzicht was de Boys een klasse beter, maar de doelpunten bleven uit. Totdat Robin de 2-0 scoorde uit een vrije trap. Daarna was het een oplettende Mats die de 3-0 scoorde en direct daarna Owen die met een flinke uithaal de 4-0 voorsprong scoorde.
  Slechts één keer moest keeper Keano de bal uit het doelnet halen: 4-1. Uiteindelijk drukte invaller Levi de overmacht van de Boys uit in de welverdiende 5-1 eindstand. Met ook hier complimenten voor arbiter Nick v.d. Linden in goed geleide sportieve wedstrijd.
   
  Super Saturday werd dus met overmacht gewonnen door de O13 en O15 van v.v. Dierensche Boys!
  Voor Suleyman en Levi (beiden spelers van O13) was het een bijzondere zaterdag, want zij wonnen zowel met O13 als óók met O15 de derby!