• Team 45+ wil het bestuur en hoofdsponsor ING hartelijk danken voor de wedstrijdtenues!
   
  Op de voorzijde van deze wedstrijdtenues is echter nog ruimte voor een shirtsponsor!
  Dus heeft u een eigen onderneming én heeft u interesse om shirtsponsor te worden van
  v.v. Dierensche Boys team 45+ ? Of, kent u toevallig een ondernemer die dit graag zou willen?
  Néém a.u.b. dan rechtstreeks contact op met:
  Tommy Verwoerdt, bestuurslid Financiële Zaken, 
   
  Vanwege de beperkingen rondom een wereldwijde virus-uitbraak had team 45+, sinds de oprichting van dit team op 8 maart 2020, nog géén wedstrijden gevoetbald. En, er waren toen nog geen wedstrijdtenues voor dit team beschikbaar.
   
  Medio augustus ontving team 45+ een uitnodiging om deel te nemen aan een mini-toernooi op vrijdag 10 september 2021 met Sc.Doesburg, v.v. Oeken en v.v. Dieren als gastheer. En, hierbij kon team 45+ dus aantreden in spiksplinternieuwe wedstrijdtenues! Stijlvol en geheel verdiend werden respectievelijk Sc. Doesburg (met 3-0), v.v. Oeken (met 2-1) en v.v. Dieren (met 1-0) aan de zegekar gebonden.  
   
   
  De wedstrijden van team 45+ zijn 7-tegen-7, met en tegen spelers van 45 jaar of ouder, op een half speelveld met een tijdsduur van 25 minuten, 2 doelen van 2x5 meter, zonder buitenspel en zonder slidings.
  Team 45+ neemt bewust niet deel aan competities van de KNVB, maar speelt in zelf georganiseerde mini-toernooien tegen soortgelijke teams van andere verenigingen. De trainingen van team 45+ zijn op de donderdagen, gezamenlijk met team 35+ en DB3.
   
   
  Noot.
  Binnenkort zal er op de Boys-website een officiële teamfoto van team 45+ worden gepubliceerd.
  Idem dito van alle andere Boys-teams.