Uitje F teams

Geplaatst op Geplaatst in Algemeen

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen….. Op 16 november was het dan zover, nadat Sinterklaas onze veerstoep had bereikt en zijn rondrit had gemaakt door Dieren zouden we gezellig uitgaan met alle F-jes van de Dierensche Boys.
Annette en Nanette hadden een avond zitten brainstormen over wat we dan zouden kunnen doen, en het liefst wilden we iets doen waar iedereen, papa’s, mama’s en kids, wat mee zou kunnen. Ook moesten we aan het budget denken en alles zo laagdrempelig mogelijk houden. Al heel snel kwamen we terecht bij Marina en dus bij het Kegelhuis in Dieren, iedereen zou hier op de fiets naar toe kunnen, lekker makkelijk en gezellig. Om 16.00 uur zouden we allemaal aanwezig zijn en dan kon de pret beginnen.
Eerst even een drankje en dan lekker een uurtje kegelen. Wat de kids niet wisten was dat Han Haverkamp een verrassing had georganiseerd. Om 17.00 uur kwamen er mensen binnen met van alles bij zich. Nadat deze mensen een en ander hadden opgebouwd bleek dat dit een kindershow zou zijn. Het was de show “Anders met Sander” van www.babello.nl. En dit was werkelijk waar superleuk. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken met een geweldige pop en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezingliedjes. Sander is net een clown, maar dan zonder rode neus en grote flapschoenen. En weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en deze gedurende de hele show weet te behouden. Het was een vrolijke en energieke show die de kinderen, maar ook de volwassenen heeft laten lachen van het begin tot het einde.
Na deze show kregen de kids friet met een knakworst, frikandel of kipnuggets en appelmoes en de ouders kregen een heerlijk broodje Kwekkeboom Kroket, Marina dit was werkelijk waar super goed geregeld.

Deze middag is mogelijk gemaakt door een hele kleine bijdrage van de ouders zelf, maar vooral door:
Kegelhuis Marina, Bestuur Dierensche Boys, Autobedrijf Ronald, F&J Woning en Projectstoffeerders, Pizzeria Pyramide, Maxi Bedden Dieren, B+R Express Laag Soeren, De Keulse Pot, Bosveld Groente en Fruit en een heleboel leuke, lieve en gezellige F-spelertje.
Jongens en meisjes, allemaal superbedankt voor een geweldige middag.