Uitspelen van de competities B-categorie

Geplaatst op Geplaatst in Bestuur, Voetbal

Via de website laat de KNVB in een bericht van 13 maart 2018 het volgende weten:

De KNVB heeft de algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart opnieuw vastgesteld.
De wedstrijden in de A-categorie staan allemaal ingepland. Bij de Boys geldt dit alleen voor het eerste elftal (DB1). Afgelaste wedstrijden worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of eventueel op 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland.
De laatste twee speelronden zullen op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Ook voor de B-categorie staan alle wedstrijden inmiddels ingepland. Bij de Boys geldt dit dus voor álle pupillen- en juniorenteams, evenals voor de seniorenteams DB2, DB3 en DB4.
De afgelaste wedstrijden zullen zoveel als mogelijk worden ingepland op 28/29 april en 5/6 mei.

Zoals ook is opgenomen op de speeldagenkalender 2017-2018 was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden. Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden heeft de KNVB besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden.

De KNVB laat verder weten dat als beide teams liever op een andere datum willen spelen (tot en met 17 juni) en er een nieuwe datum wordt afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd door de wedstrijdsecretaris.
Ook laat de KNVB weten dat men in onderling overleg nog wedstrijden kan laten inplannen tot en met 17 juni, zodat deze nog kunnen worden meegenomen in de stand. De wedstrijdsecretaris van de thuisspelende vereniging kan dit aan de competitieleiders doorgeven. Bij de Boys is voor de senioren Henk Haverkamp de wedstrijdsecretaris. En voor de pupillen en junioren is Maddy Pennenburg-Roos de wedstrijdsecretaris.