Vriendjes- en vriendinnetjesdag groot succes!

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Voetbal

Op een frisse en bijna droge woensdagmiddag werd voor het 3e jaar achtereen bij onze club v.v. Dierensche Boys een vriendjesmiddag georganiseerd. Net als vorig jaar is dit een groot succes geworden. Veel spelers van 4 tot en met 10 jaar hadden een vriendje of vriendinnetje mee genomen om kennis te maken met voetbal.

Er waren 6 verschillende onderdelen waaraan de kinderen mee konden doen, zoals 4 tegen 4 voetbal, dribbelen en gatendoek schieten. Alle onderdelen werden begeleid door enthousiaste trainers en begeleiders, er was dus veel aandacht voor techniek en natuurlijk ook plezier!

Na 3 onderdelen was er op het veld een welverdiende pauze voor alle kinderen om wat te drinken. Na de pauze kon iedereen er weer de volle 100% tegenaan en werden de laatste 3 onderdelen met nieuwe energie afgewerkt. Aan het einde werd nog een foto gemaakt van alle kinderen.

In de kantine stonden inmiddels de borden spaghetti bolognese al dampend klaar! Dit heerlijke en gezonde eten hebben we gesponsord gekregen door de EMTE. Super bedankt! Na zo’n hele middag sporten ging zo’n lekkere maaltijd er wel in. Met volle buikjes zijn alle kinderen tevreden naar huis gegaan.