Vriendjes- en vriendinnetjesdag groot succes!

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Voetbal

Voor het 2e jaar heeft v.v. Dierensche Boys een vriendjesmiddag georganiseerd bij de club. Net als vorig jaar is dit een groot succes geworden. Veel spelers van 4 tot en met 10 jaar hadden een vriendje of vriendinnetje mee genomen om kennis te maken met voetbal.

Er waren 7 verschillende onderdelen waaraan de kinderen mee konden doen, zoals penalty schieten, dribbelen en gatendoek schieten. Alle onderdelen werden begeleid door enthousiaste trainers en begeleiders, er was dus veel aandacht voor techniek en natuurlijk ook plezier! De hele ochtend had het geregend, gelukkig was het ‘s middags droog en soms kwam zelfs de zon er even door. Na 3 onderdelen was er op het veld een welverdiende pauze voor alle kids om wat te drinken met een appeltje erbij. Na de pauze kon iedereen er weer de volle 100% tegenaan en werden de laatste 4 onderdelen met nieuwe energie afgewerkt.
Als knallende afsluiter werd er op het veld een wedstrijd gespeeld met alle kinderen! Dat was nog niet zo makkelijk, maar wel heel leuk om te doen. De eindstand was 2-0.

In de kantine stonden inmiddels de borden spaghetti bolognese al dampend klaar! Dit heerlijke en gezonde eten hebben we gesponsord gekregen door de EMTE. Super bedankt! Na zo’n hele middag sporten ging zo’n lekkere maaltijd er wel in.
7 kinderen die die middag extra goed hun best hadden gedaan of heel sportief waren geweest kregen een prachtige leren voetbal; ook weer geschonken door de EMTE. Dat wordt nog lang nagenieten en veel oefenen! Met volle buikjes zijn alle kinderen tevreden naar huis gegaan.

De eerste aanmeldingen van nieuwe leden zijn al binnen, dus de opzet is weer geslaagd!

Natuurlijk zijn er weer de nodige foto’s gemaakt!