• RKPSC 1 -Dierense Boys 1

   

  Bij dit wedstrijdverslag laten we de Corona perikelen buiten beschouwing. Daarvan heeft al genoeg in de krant gestaan.

   

  Gerben en Kees stuurden de volgende 11 het veld in:

  Roland,

  Mike, Guido, Dion, Andersio

  Jelle, Henry, Jorg

  Ricardo, Furkam, Youri

  Wissels: Robin, Marc, Maarten (direct na zijn wedstrijd naar Pannerden gereden ..chapeau)

   

  RKPSC had in het begin het iets betere van het spel en creerden ook enkele mogelijkheden. Niettemin was verdediging met Roland 100% attent. Furkam reageerde zeer attent toen de keeper een moeilijke bal te verwerken kreeg. Deze 0-1 was een enorme opsteker. Helaas viel al snel 1-1 door een strafschop wegens een twijfelachtige handsbal. Dit was tevens de ruststand.

   

  De scheidsrechter bedacht zich geen moment toen net na rust RKPSC hands maakte binnen de 16. Ricardo schoot de strafschop prima binnen. 14 minuten later viel de 2-2 na een goede aanval van RKPSC. Tien minuten volgde zeer mooie aanval van de Boys via Roland, Guido, Andersio, Youri die de bal voorgaf en daar was weer Ricardo met een diagonaal schot 2-3.

   

  Inmiddels naderde het einde van dit enerverende duel. Vlak voor tijd een goede voorzet van RKPSC die onhoudbaar voor de goed keepende Roland werd binnengekopt.

  Inmiddels was de blessure tijd aangebroken. Een mooie diepe pass van Dion  op Youri ,die sneller is dan zijn tegenstander, passeert de keeper…. maar wordt afgefloten wegens buitenspel. De goed fluitende scheidsrechter corrigeerde regelmatig  de veelvuldig vlaggende grensrechter van RKPSC maar deze keer helaas niet. Supporters van RKPSC hadden ook gezien dat dit nooit buiten spel kon zijn. De concentratie bij de Boys was even wat minder en direct na het nemen van de vrije trap scoorde RKPSC.

   

  De teleurstelling bij de Boys was groot. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar. Niettemin hebben de toeschouwers een zeer leuke en spannende wedstrijd gezien tussen ploegen die elkaar in deze wedstrijd weinig toegaven.

   

  Volgende week Babberich thuis. Kom kijken want de Boys heeft een leuke ploeg.