Winnaar van de voetbalquiz J013-1

Geplaatst op Geplaatst in Activiteiten, Berichten, Verslagen, Voetbal

Onder de vlag “meer voetbal, minder Fortnite” was er bij Jo13-1 een voetbalquiz met als inzet het winnen van een demonstratie-bal. De quiz bestond uit totaal 7 vragen, met 6 vragen over voetbal en 1 vraag over Fortnite. Per vraag kon er maximaal 2 punten worden gescoord.

Net zoals bij het wedstrijdje bal-hoog-houden moest er een finaleronde aan te pas komen om een winnaar te kunnen aanwijzen. Want zowel Owen Bennink als Thijs Strikers hadden ieder 10 punten gescoord bij de quiz.
Na een klassieke penalty (: schot vanaf de stip) én een penalty shoot out (: met een dribbel in het strafschopgebied komen en daarna schieten of de keeper omspelen) wist Thijs zijn zenuwen het beste in bedwang te houden en twee keer te scoren.

Eervolle vermeldingen zijn er voor Luuk v.d. Linden en Soufiane Aslan; zij scoorden allebei 1 punt. En voor Rick Reichert en Amr Flah; zij scoorden allebei 3 punten.

Ook dank voor de keepers Keano Barink en Tom Pennenburg voor hun medewerking aan de penalties. (de demonstratie-bal is geschonken door ballenopmaat.nl )